Digitaaliset invertterit

Aggregaatit joissa on digitaalinen invertteri sopivat varavoimaksi mm. televisioille, jääkaapeille ja tietokoneille koska niiden tuottama sähkö on tasaista ja laadukasta

Aggregaatti jossa on digitaalinen invertteri soveltuu erityisen hyvin ns. herkille sähkölaitteille koska aggregaatin tuottama sähkö on siniaalto-sähköä joka on laadukkaampaa ja tasaisempaa kuin tavallisten aggregaattien tuottama sähkö.

Aggregaatit jotka ovat varustettuja digitaalisella invertterillä ovat usein pienempiä, sekä kooltaan että painoltaan, kuin muut aggregaatit joka tekee niistä helposti mukaan otettavia esim. veneeseen, retkelle tai asunto-autoon. Näitä koneita kutsutaan usein ”salkkuaggregaateiksi”. Suurin osa aggregaateista joissa on digitaalinen invertteri toimii bensiinillä.

Aggregaatteja joissa on digitaalinen invertteri kuvaa se että ne eivät ole teholtaan aivan yhtä tehokkaita kuin muut aggregaatit mutta ne ovatkin tarkoitettu käytettäviksi laitteiden kanssa jotka eivät vaadi kovaa ulostuloa (tietokoneet, jääkaapit, mikrot, radiot jne.). Ehdottomasti suosituin käyttötarkoitus aggregaatille digitaalisella invertterillä on mökillä kaasujääkaapin kanssa!

Näytetään kaikki 9 tulosta

Näytetään kaikki 9 tulosta